fbpx

Region Stockholm: Tjänstgöring efter kunskapsprov för läkare, VO Anestesi, Södertälje sjukhus

Varmt välkommen till VO Anestesi på Södertälje sjukhus!
Här får du vara en del av kompetenta medarbetare som satsar på framtiden.

Är du specialistläkare utanför Sverige? Varmt välkommen till Södertälje sjukhus!

Praktisk tjänstgöring genomförs under sex månader och är ett led i att du som läkare har möjlighet att ansöka om svensk legitimation via Socialstyrelsen. Du kommer att vara på Intensivvårds- och Operationsavdelningen för att få ta del av den svenska sjukvården. Du deltar i sedvanliga arbetsuppgifter för underläkare under handledning av en specialistläkare samtidigt som du finslipar dina språkkunskaper inom det Svenska medicinska fältet och får en inblick i den svenska sjukvården.

Dina personliga egenskaper:

Som person är du flexibel, lyhörd, har lätt för att samarbeta och är empatisk. Du vill lära dig nytt och delar gärna med dig av din kunskap.

Dina kvalifikationer:

1. Du som söker praktisk tjänstgöring är läkare med utländsk utbildning och examen utanför EU/EES och har klarat Socialstyrelsens kunskapsprov, obligatoriskt prov i författningslära samt språkprov Svenska nivå C1.

2. Du är i ditt hemland specialistläkare i anestesi och intensivvård med ngt års erfarenhet.

Anställningsform:

Praktisk tjänstgöring med handledning.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV.

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

AnställningsformVisstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas2022-06-26
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtSödertälje
LänStockholms län
LandSverige
Referensnummer2022/469
KontaktHåkan Kalzén, 08-123 251 90Josephine Rahawi, 08-123 240 05
Facklig företrädareLäkarförbundet, nås via 08-123 240 00
Publicerat2022-01-21
Sista ansökningsdag2022-01-31
Bastjänstgöring (BT) i Region Stockholm
Dela det här:

Relaterade Artiklar

Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.