fbpx

Bastjänstgöring (BT) i Region Stockholm

SLSO ansvarar för många människors första kontakt med sjukvården i Region Stockholm. SLSO bedriver hälso- och sjukvård inom följande områden: primärvård, psykiatri, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård samt habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet (KI) bedriver SLSO forskning, utveckling och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri, geriatrik och folkhälsa.

Ansäkningstid t o m 28/3

Ansök Bastjänstgöring (BT) i Region Stockholm


Vi erbjuder

Region Stockholm erbjuder en omväxlande BT som grundar sig i delmålsbeskrivningen och som vilar på entusiasm, omtanke och en utbildningsorganisation med god sammanhållning. Vi strävar efter att erbjuda en BT som ger en bra grund för den fortsatta specialiseringstjänstgöringen.

Om tjänsten

Tjänsten innebär en visstidsanställning som BT-läkare under 12 månader. Du kommer att vara anställd på en vårdcentral inom SLSO. Tjänstgöringen omfattar heltid (40 tim/v). Lön utgår enligt LOK med individuell löneförhandling. Bastjänstgöringen inleds med en obligatorisk introduktion.

BT-pilotprogrammet i Region Stockholm erbjuds i samarbete med SLSO och Capio Sankt Görans sjukhus, Danderyds sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus från och med september 2021.

Tjänstgöringen innefattar allmänmedicin (4 mån), akut sjukvård (4 mån) geriatrik (2 mån) och psykiatri (2 mån). Placeringarnas ordningsföljd kan variera. Fokus ligger på eget kliniskt patientarbete med handledning, som kombineras med utbildning i form av seminarier och kurser. Vid start tilldelas du en huvudhandledare som följer dig genom hela din BT. Varje klinisk placering innehåller moment med kompetensbedömning och återkoppling.

Ansök Bastjänstgöring (BT) i Region Stockholm

Vi söker 

Vi söker dig som har en legitimationsgrundande läkarutbildning från annat land än Sverige samt har svensk läkarlegitimation. Du har inte gjort svensk AT och vill påbörja din specialiseringstjänstgöring efter 1 juli 2021. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar nivå C1 i gemensamma europeiska referensramen för språk (GERS) och du har goda medicinska kunskaper.

Det är viktigt att du delar vår gemensamma värdegrund: patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje. Vi ser att du är stabil och trygg med god självinsikt, har ett gott kliniskt omdöme och lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper. Du förväntas ta eget ansvar för din tjänstgöring och kompetensutveckling vilket innebär att du aktivt efterfrågar feedback och bedömningar av din kompetens på arbetsplatsen och att du ansvarar för att dokumentera din tjänstgöring och kompetensutveckling i en portfolio som underlag för ansökan om BT-bevis.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande är: Dokumenterade goda vitsord från klinisk tjänstgöring efter läkarexamen, dokumenterad erfarenhet inom ledarskap och pedagogik.

Ansök Bastjänstgöring (BT) i Region Stockholm


 

För att din ansökan ska beaktas skall den innehålla:

 1. Läkarexamensbevis
 2. Svensk läkarlegitimation
 3. Curriculum vitae på svenska
 4. Personligt brev på svenska
 5. Intyg som styrker dina språkkunskaper i svenska:
 • Svenska 3 eller svenska som andraspråk 3 vid Komvux
 • Svenska på nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk (GERS)
 • Kurs eller prov som ger behörighet till högskolestudier, se antagning.se 

      6. Två aktuella skriftliga referensbrev högst ett år gamla med kontaktuppgifter

I förekommande fall ska följande bifogas:

 • Kontaktuppgifter till närmaste chef från tidigare anställning efter legitimationen
 • Tjänstgöringsintyg för klinisk tjänstgöring inom hälso- och sjukvård som leg läkare
 • Uppehållstillstånd och arbetstillstånd

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära inom SLSO behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Eftersom tjänsten innefattar vård av barn och ungdom kommer SLSO att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju. Vi tar endast emot ansökningar på svenska eftersom svenska C1 är ett krav för att jobba som legitimerad läkare. 

Ansök Bastjänstgöring (BT) i Region Stockholm
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök Bastjänstgöring (BT) i Region Stockholm
Dela det här:

Relaterade Artiklar

Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.