fbpx

Region Dalarna: Bastjänstgöring (BT)

Bastjänstgöring i Region Dalarna

Region Dalarna har som målsättning att vara ”Sveriges bästa underläkarskola”, vilket bland annat återspeglas i SYLFs AT-ranking där AT-orterna i Dalarna placerar sig i den absoluta toppen, år efter år. Inför uppstartandet av BT i Region Dalarna från hösten 2021 är förhoppningen att BT-läkarna kommer bli minst lika nöjda som AT-läkarna. BT-organisationen i Dalarna ligger liksom AT- och ST-organisationerna under Centrum för Läkarutbildning.

Dalarna utlyser 2021 totalt 12 BT-block med start den 1:a november fördelade på tre geografiska områden som för 2021 är följande:
– Södra området innefattar kliniska placeringar i Avesta & Säter (2 block).
– Mellersta området gäller Falun, Borlänge & Gagnef (6 block)
– Norra området innefattar Mora & Malung (4 block).
Placeringsorter kan komma att ändras inom regionen.

Alla BT-läkare har gemensam introduktionsutbildning på 2 veckor i Falun med start 1 november. Kliniska placeringarna kommer ofta kräva tjänstgöring på flera orter inom respektive geografiska område. Innehav av B-körkort är en fördel även om det finns möjligheter till kollektivtrafik.

Sök BT i Dalarna senast 21 mars 2021

BT-tjänsterna 2021 utannonseras till och med den 21:a mars och kan endast sökas med digital ansökan via www.regiondalarna.se/jobb/lediga-jobb/

Välj ”Falun” och ”Läkare” oavsett geografiskt tjänstgöringsområde du är intresserad av.


Tillsättning sker enligt en rekryteringsprocess i flera steg som innefattar ett strukturerat urval av ansökningarna. Vi kallar för oss intressanta sökande till digitala intervjuer i april/maj och slutligen ett mindre antal till ”live”-intervjuer i augusti/september. BT löper under ett år med start 1 november 2021.

Vid frågor och funderingar, kontakta oss gärna på

bt.dalarna@regiondalarna.se

Dela det här:

Relaterade Artiklar

Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.